Privacy Statement

INCVRIA gaat bewust met uw privacy om. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. U kunt zonder opgave van persoonsgegevens gebruikmaken van onze website. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die vrijwillig door u zijn verstrekt. Deze gegevens kunnen onder meer zijn: uw naam, e-mailadres, en telefoonnummer. Wij verzamelen geen bijzondere persoonsgegevens. Wij hebben een beleid geformuleerd en geÔmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf.

Voor aanvullende informatie over de bescherming van uw persoonsgegevens kunt u de website van de Autoriteit persoonsgegevens raadplegen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl


Gegevensverzameling

Wij verwerken de volgende gegevens:

1. Persoonsgegevens die u invult op de contact- en bestelformulieren, zoals uw naam, telefoonnummer en e-mailadres.

2. Trafficgegevens zoals bijvoorbeeld het IP adres van uw computer en uw surfgedrag op de website.


Gebruik van gegevens

Wij verzamelen gegevens voor het verwerken van uw bestellingen, om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (voor de duur zoals deze bij wet is bepaald), met uw toestemming om u offertes te sturen, dan wel op grond van gerechtvaardigd belang (marketingbelang). Wij mogen uw gegevens ook gebruiken om onze rechten of eigendommen en die van gebruikers van onze website te beschermen. Persoonsgegevens worden uitsluitend voor deze doelen verwerkt. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar helpdesk@incuria.nl. Het is mogelijk dat persoonsgegevens aan derden ter beschikking worden gesteld die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, en in dat kader grensoverschrijdend moeten worden verzonden.

Door via onze website informatie te verstrekken gaat u akkoord met het gebruik zoals hiervoor omschreven


Inzage in gegevens

Voor het inzien, actualiseren of afmelden voor berichten kunt u contact opnemen via helpdesk@incuria.nl. Verzoeken om inzage of wijziging van gegevens worden door ons behandeld op basis van de toepasselijke wet- en regelgeving.


Bescherming van gegevens

Wij beschermen door u verstrekte informatie tegen bekendmaking, dan wel inzage, wijziging of vernietiging door onbevoegden, door passende en adequate technologische beveiliging.


Wij verkopen uw gegevens niet

Wij zullen uw gegevens niet aan derden verkopen. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Cookies

Wij plaatsen geen analytische cookies en/of tracking cookies op uw computer, mobiele telefoon of tablet zonder uw toestemming. Cookies zijn kleine bestandjes, die op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. Aan de hand hiervan kan onze website u herkennen wanneer u de website bezoekt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie moet invoeren. Wat in cookies wordt opgeslagen is mede afhankelijk van uw eigen browser-instellingen. Mocht u in uw browser het gebruik van cookies hebben uitgezet of willen uitzetten, dan kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

 Deel deze informatie :

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur
BMM Certified Trade Mark Attorney

Lees ook


Aandeelhouderscontract
Afspraken tussen aandeelhouders contractueel vastleggen

Keuze handelsnaam

Is mijn handelsnaam nog beschikbaar?


LTD by guarantee

Beperkt aansprakelijk zonder DGA salaris


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister