Juridische dienstverlening op basis van fixed fees

INCVRIA is de merknaam waaronder wij ons als nichekantoor richten op enkele (internationale) rechtsgebieden die elkaar complementeren: Vennootschapsrecht, CommerciŽle Contracten, Intellectueel Eigendomsrecht, en Belastingrecht. Wij adviseren op het hoogste niveau over de passende juridische vorm en structuur, het kopen en verkopen van ondernemingen, fusies, herstructureringen, het aangaan van joint ventures, distributie en agentuur. In de regel is daarbij sprake van een internationale context.

Wij verzorgen voor cliŽnten de corporate housekeeping, stellen commerciŽle contracten op, en bewaken merkenportfolio's in 114 landen. Wij hanteren geen uurtarief maar werken op basis van fixed fees (vaste tarieven). Een groot aantal juridische diensten kan online besteld worden op onze website.


Rapporten Internationaal Privaatrecht en buitenlands recht

Als internationaal juridisch kenniscentrum bieden wij expertise aan op het gebied van internationaal privaatrecht (IPR) en buitenlands materieel en procesrecht. Wij behandelen rechtsvragen met internationale aspecten van o.a. advocaten en bedrijfsjuristen, en verstrekken uitgebreide adviezen in de vorm van gedocumenteerde rapporten. Deze rapporten gaan in op de toepasselijkheid van de Nederlandse, buitenlandse en Europese regels op de betreffende casuspositie en geven conclusies op basis van relevante rechtspraak en literatuur.

Tot onze cliŽnten rekenen wij entrepreneurs, nationale en internationale ondernemingen, advocaten- en accountantskantoren, vastgoedondernemingen, DGA's, vermogende particulieren, en non-profit instellingen. Wij zijn lid van verschillende beroepsverenigingen: DFA, BMM, Vereniging voor Belastingwetenschap, en alumni van vooraanstaande internationale onderwijs- en researchinstituten: o.a. Grotius Academie, International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD), University of London (Queen Mary, King's College London). Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Neemt u contact met ons op voor informatie over onze diensten.

 Deel deze informatie :

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur
BMM Certified Trade Mark Attorney

Lees ook


CV als Rechtsvorm
Lees meer over de Commanditaire Vennootschap

Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht


Online aanbieding: LTD

Online oprichting LTD met 20% korting


Keuze handelsnaam

Is mijn handelsnaam nog beschikbaar?