Ondernemingsrecht. Advisering op basis van fixed fees

INCVRIA is de merknaam waaronder wij ons als nichekantoor richten op enkele (internationale) rechtsgebieden die elkaar complementeren: Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht, CommerciŽle Contracten, Intellectueel Eigendomsrecht, en Belastingrecht. Wij adviseren op het hoogste niveau over de passende juridische vorm en structuur, bedrijfsovername en bedrijfsopvolging, fusies, herstructureringen, het aangaan van joint ventures, distributie en agentuur. In de regel is daarbij sprake van een internationale context.

Wij verzorgen voor cliŽnten de corporate housekeeping, stellen commerciŽle contracten op, en bewaken merkenportfolio's in 114 landen. Wij hanteren geen uurtarief maar werken op basis van fixed fees (vaste tarieven). Een groot aantal juridische diensten kan online besteld worden op onze website.


Bedrijfsovername en bedrijfsopvolging

Wij adviseren cliŽnten over de vennootschapsrechtelijke, intellectuele eigendomsrechtelijke, contractuele en fiscale aspecten van (niet-beursgenoteerde) bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging. Niet zelden is daarbij sprake van een grensoverschrijdende situatie. Wij behandelen de toepasselijkheid van de Nederlandse, buitenlandse en Europese regels op de betreffende casuspositie.

Tot onze cliŽnten rekenen wij entrepreneurs, nationale en internationale ondernemingen, advocaten- en accountantskantoren, vastgoedondernemingen, DGA's, vermogende particulieren, en non-profit instellingen. Wij zijn lid van verschillende beroepsverenigingen: DFA, BMM, Vereniging voor Belastingwetenschap, en alumni van vooraanstaande internationale onderwijs- en researchinstituten: o.a. Grotius Academie, International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD), University of London (Queen Mary, King's College London). Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Neemt u contact met ons op voor informatie over onze diensten.

 Deel deze informatie :

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur
BMM Certified Trade Mark Attorney

Lees ook


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister


Aandeelhouderscontract
Afspraken tussen aandeelhouders contractueel vastleggen

Online registratie

Ontvang uw gegevens per sms


Voordelen Holding

Kies optimaal rendement en fiscaal voordeel met een holdingstructuur