Geïntegreerd juridisch en fiscaal advies

INCVRIA is de merknaam waaronder wij ons als nichekantoor binnen de juridische en fiscale dienstverlening onderscheiden op enkele (internationale) rechtsgebieden die elkaar complementeren: Ondernemingsrecht, Vennootschapsrecht, CommerciŽle Contracten, Intellectueel Eigendomsrecht, Bestuursrecht, en Belastingrecht. Wij adviseren op het hoogste niveau over de passende juridische vorm en structuur, (internationale) bedrijfsovername en bedrijfsopvolging, fusies, herstructureringen, concernfinanciering, fiscale procedures, het aangaan van joint ventures, distributie en agentuur. In de regel is daarbij sprake van een internationale context.

Wij verzorgen voor cliŽnten corporate housekeeping services, stellen commerciŽle contracten op, bewaken merkenportfolio's in 114 landen, beoordelen rechts- en fiscale posities, en procederen in bestuurs- en belastingzaken. Wij hanteren geen uurtarief maar werken op basis van fixed fees ('value billing'). Verschillende diensten kunnen online besteld worden op onze website tegen gereduceerde tarieven.


Bedrijfsovername en due diligence

Wij adviseren cliŽnten over de vennootschapsrechtelijke, intellectuele eigendomsrechtelijke, contractuele en fiscale aspecten van (internationale) aandelen- en activatransacties. Wij worden ingeschakeld voor de uitvoering van het due diligence onderzoek en het opmaken van de nodige juridische documenten. Wij behandelen de toepasselijkheid van de Nederlandse, buitenlandse en Europese fiscale en civielrechtelijke regels op internationale casusposities. Tot onze cliŽnten rekenen wij entrepreneurs, nationale en internationale ondernemingen, advocaten- en accountantskantoren, vastgoedondernemingen, DGA's, vermogende particulieren, en non-profit instellingen.

Wij zijn lid van verschillende beroepsverenigingen: DFA, BMM, Vereniging voor Belastingwetenschap, en alumni van vooraanstaande internationale onderwijs- en researchinstituten: o.a. Grotius Academie (specialisatie-opleidingen Vennootschapsrecht, Internationaal Contractenrecht), International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD), University of London (Queen Mary, King's College London). Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Neemt u contact met ons op voor informatie over onze diensten.

 Deel deze informatie :

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur
BMM Certified Trade Mark Attorney

Lees ook


Rechtsvormen

Wat zijn rechtsvormen en rechtspersonen?


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


LTD by guarantee

Beperkt aansprakelijk zonder DGA salaris


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister