Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


BTW registratie in het buitenland?

Indien u internationaal onderneemt kunt u te maken krijgen met BTW regels van andere landen. Deze regels zijn vaak complex. Wanneer de goederen in Duitsland liggen op het moment van levering moet bijvoorbeeld Duitse BTW worden berekend aan de afnemer. Als de goederen In Spanje liggen hoeft echter geen Spaanse BTW te worden berekend. Het kan voorkomen dat u zich ook in andere landen moet registreren voor de BTW en lokaal aangifte moet doen.

In bepaalde situaties kan het cruciaal zijn om tijdig de BTW registratie aan te vragen om het recht op aftrek niet te verliezen, of om een belastingcontrole of fiscale boete te voorkomen. Ons VAT Registration team kan u als BTW specialist helpen bij uw BTW registratie in het buitenland, BTW aangiften en het beperken van uw internationale BTW risico's. Wij kunnen uw BTW nummer registreren in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk, of een andere lidstaat van de EU, of bijvoorbeeld buiten de EU in Engeland of Zwitserland voor uw lokale btw aangifte. In een aantal gevallen dient u te beschikken over een fiscaal vertegenwoordiger in het betreffende land.


BTW registratie EU landen

Wij kunnen uw BTW nummer tijdig aanvragen in alle Lidstaten van de EU. Wij nemen u alle zorg uit handen en adviseren u over de lokale regelgeving en compliance in de verschillende jurisdicties. U kunt hieronder een BTW-registratie in een EU land bestellen (klik op het winkelwagentje).


Start uw aanvraag:

Bestel hieronder uw BTW registratie in Lidstaten van de EU en ontvang:

  • Persoonlijke begeleiding bij uw BTW registratie
  • Inclusief BTW compliance check
  • 100% digitale aanvraag
  • Onbeperkte support na registratie
  • Alle registratiekosten inbegrepen
  • Kosten per land
  • BTW certificaat
  • Snelle registratie binnen 3 - 6 weken


Bestellen :

 
BTW-registratie EU land
399,00
 
 
Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


Joint Venture

Samenwerking goed regelen


Online registratie

Ontvang uw gegevens per sms


Aandeelhouderscontract

Afspraken tussen aandeelhouders contractueel vastleggen


Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht