x BTW-nummers aanvragen (EU)
Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


BTW-Registratie in het buitenland?

Indien u internationaal onderneemt kunt u te maken krijgen met BTW regels van andere landen. Voor uw internationale BTW compliance is het mogelijk dat u zich ook in andere landen moet registreren voor de BTW en lokaal aangifte moet doen. Het management van indirecte belastingen voor bedrijven met cross-border activiteiten kent steeds grotere uitdagingen en complexiteit. Ons VAT & Customs Advisory team kan u helpen bij het beperken van uw compliance risico's.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een btw-nummer te registreren dat geldig is voor de gehele EU (één van de actiepunten uit het Tax Action Plan van 15 juli 2020). Het kan daarom nodig zijn dat u in Duitsland, België of Frankrijk, of in een andere lidstaat van de EU, of in Engeland in verband met de Brexit of een ander land buiten de EU een BTW-nummer dient aan te vragen, voor een lokale btw aangifte. Het aanvragen van het btw nummer moet vaak tijdig gebeuren omdat de registratieprocedure gemiddeld 4 tot 8 weken in beslag kan nemen. Dient u zich in een of meerdere landen te registreren? Neem dan contact op met ons VAT & Customs Advisory team.

bel-direct


In meer dan 40 landen

Wij kunnen uw BTW nummer aanvragen in meer dan 40 landen waaronder alle Lidstaten van de EU. U kunt dit hieronder bestellen. Wij kunnen tevens de BTW-registratie verzorgen in Europese landen buiten de EU, zoals bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, en Zwitserland (vraag naar de voorwaarden). Hierbij maken wij gebruik van ons internationale netwerk. Wij nemen uw zorg uit handen. In de regel dient een aanvraagformulier voor BTW-registratie te worden ingediend met bijlagen. In veel gevallen is het aanvraagformulier opgemaakt in de taal van het land. Wij kunnen u adviseren over de lokale regelgeving en compliance, EORI registratie, de Brexit, en andere relevante onderwerpen in de verschillende jurisdicties. In een aantal gevallen dient u te beschikken over een fiscaal vertegenwoordiger in het betreffende land.


Start uw aanvraag:

U kunt uw buitenlandse BTW-registratie (EU landen) hieronder direct online bestellen. Wij nemen u direct alle zorg uit handen en maken de nodige aanvraagformulieren op. Per land kunnen de door u te overleggen documenten verschillen. Wij kunnen u hierin begeleiden. Het verkrijgen van het BTW nummer neemt gemiddeld tussen de 4 en 8 weken in beslag, afhankelijk van het land van aanvraag. Wij kunnen tevens de aangiften BTW voor u indienen. Neem contact met ons op indien u informatie wenst over BTW aangifte in het buitenland, onze VAT/GST compliance services, Intrastat, opgaaf ICP, BTW teruggave buitenland, of over fiscale vertegenwoordiging.


Bestellen :

 
BTW-registratie (EU landen)
399,00
 
 
Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


Online aanbieding: LTD

Online oprichting LTD met 20% korting


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister


Aandeelhouderscontract

Afspraken tussen aandeelhouders contractueel vastleggen


Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht