x Merkregistratie Benelux
Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Benelux Merkregistratie

Het merkenrecht biedt bescherming aan onderscheidingstekens voor producten en diensten. Het kan gaan om een woord, een logo, maar ook een vorm of een kleur. Voorwaarde is dat het onderscheidend vermogen heeft en grafisch kan worden weergegeven. Een andere voorwaarde is het depot. Pas wanneer uw merk wordt geregistreerd heeft u recht op bescherming. Jaarlijks worden bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) ruim 21.000 merken geregistreerd.


Laat u adviseren

Een merk geldend voor de gehele Benelux kan worden gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom. Merkregistratie is maatwerk en het depot alleen is géén garantie voor de bescherming van uw merk. Een geregistreerd merk kan vervallen, worden doorgehaald, nietig worden verklaard, onderscheidend vermogen missen, of bijvoorbeeld te kwader trouw gedeponeerd zijn. Of aan de merkhouder een recht op bescherming toekomt bij een inbreuk wordt uiteindelijk bepaald door de rechter, en niet door het merkdepot. Het is dus van het grootste belang dat u zich bij het registreren van uw merk en het indienen van uw aanvraag laat adviseren over uw merkregistratie. De kans op succes wordt daardoor groter en het risico van kostbare toekomstige procedures kan worden beperkt. Onze merkengemachtigden volgen verplicht een tweejarige Beroepsopleiding voor Merken- en Modellengemachtigden en kunnen u adviseren.


Benelux Merkregistratie in 3 klassen:

Wij kunnen u adviseren en uw merk registreren bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE). U kunt de Benelux merkregistratie in 3 klassen hieronder online bestellen. Wij begeleiden u tijdens de procedure bij de volgende fasen:

1. Merkonderzoek
2. Controle formaliteiten
3. Controle classificaties
4. Beoordeling Merk (een weigering betekent dat de procedure langer duurt)
5. Publicatie depot
6. Oppositietermijn (een oppositie betekent dat de procedure langer duurt)
7. Registratie Merk
8. Afgifte Registratiebewijs


Bestellen :

 
Merkregistratie Benelux
650,00
 
 
Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Rechtsvormen

Wat zijn rechtsvormen en rechtspersonen?


Online aanbieding: LTD

Online oprichting LTD met 20% korting


Online registratie

Ontvang uw gegevens per sms