Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Europese en wereldwijde btw-vraagstukken

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over internationale verkoop- en supply chain-gerelateerde douane- en btw-aangelegenheden, van structurering tot procesvoering. Wij kunnen u adviseren over nationale en internationale btw vraagstukken, btw controle, due diligence onderzoeken, bezwaar- en beroepsprocedures bij naheffingsaanslagen, en fiscale vertegenwoordiging van buitenlandse bedrijven die in Nederland een onderneming voeren.

Ondernemingen die internationaal opereren in de EU, kunnen verplicht zijn zich in een andere Lidstaat te registreren voor de btw. Ook daarbij kunnen wij van dienst zijn. De vereisten voor de btw-registratie verschillen van land tot land maar zijn telkens gebaseerd op de EU Btw Richtlijn. Onze btw-specialisten behandelen complexe vraagstukken op btw-gebied in een internationale grensoverschrijdende context en kunnen innovatieve oplossingen voorstellen voor uw situatie. Wij zorgen er voor dat de juiste btw wordt berekend en u compliant bent met de geldende regelgeving. Wij maken deel uit van een internationaal netwerk in de belangrijkste landen om u optimaal van dienst te kunnen zijn.


Wij kunnen u helpen bij:

  • Internationale btw-advisering;
  • Fiscale controles, bezwaar- en beroepsprocedures;
  • BTW-, ICL- en CBS-aangiften binnen de EU (iVAT);
  • EU Btw-registraties.

Neemt u contact op met onze Praktijkgroep Omzetbelasting voor informatie over uw btw-positie om belangrijke liquiditeits- en rentevoordelen te kunnen bereiken. Wij zijn op de hoogte van de diverse btw-systemen wereldwijd, recente rechtspraak van het Europese Hof van Justitie, de BTW aspecten van verschillende OESO-initiatieven (o.a. BEPS), de Union Customs Code (UCC), en specifieke regels voor bijvoorbeeld e-commerce en vastgoed.

offerte_button_153_01

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


LTD by guarantee

Beperkt aansprakelijk zonder DGA salaris


BTW-nummers checken

VerifiŽer online de geldigheid van BTW-nummers


Internationale zaken
Internationaal zaken doen en taxplanning

Voordelen Holding

Kies optimaal rendement en fiscaal voordeel met een holdingstructuur