Rechtsgebieden

Als nichekantoor zijn wij met name actief op het gebied van:
CORPORATE
TAX
INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT
LITIGATION

Wij werken voor particulieren, familiebedrijven, bestuurders en commissarissen, non-profit instellingen, en advocaten- en accountantskantoren (o.a. 'Big Four' en 'Next Five'). Vanuit onze kerndisciplines kunnen wij geÔntegreerde oplossingen bieden. Voor deze multidisciplinaire benadering is bewust gekozen. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van corporate (re)structuring, commerciŽle contracten, internationale tax advisory services, intellectueel eigendom, en fiscale en bestuursrechtelijke procedures. Hieronder geven wij onze kerndisciplines weer.


Ondernemingsrecht en CommerciŽle Contracten

Vanouds heeft onze organisatie een sterke achtergrond in het Nederlands en Engels vennootschapsrecht, waarbij vraagstukken van de rechtsvorm van de onderneming, holdingstructuren, bestuurders- en concernaansprakelijkheid, en risicobeperking een vooraanstaande rol spelen bij de strategiebepaling voor ondernemers en organisaties. De Sectie Ondernemingsrecht besteedt nadrukkelijk aandacht aan het Contractenrecht. Contractenrechtspecialisten volgen een verplichte Cedeo-erkende postacademische specialisatie-opleiding voor juristen (55 NOvA punten) nationaal en internationaal contracteren, en kunnen u bijstaan bij de onderhandeling, opstelling en beoordeling van verschillende nationale en internationale contracten in uiteenlopende gebieden, zoals distributie, agentuur, franchising, in- en verkoop, R&D, productie, licentieverlening, samenwerking, geheimhouding en algemene voorwaarden. Wij zijn lid van de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht. Vanuit de nauwe samenwerking met de andere disciplines betrekt INCVRIA bij het realiseren van doelstellingen voor cliŽnten kennis op terreinen als nationaal en internationaal belastingrecht, verdragen, Europese richtlijnen en financiering.


Internationaal Belastingrecht

Wij adviseren over internationale belastingverdragen en het voorkomen van dubbele belastingheffing als u activiteiten buiten Nederland verricht, over vraagstukken van vestiging in het buitenland, en het besparen van belasting op buitenlandse activiteiten. Wij kunnen u in internationale trajecten ondersteunen en geven advies over de belastingheffing in het buitenland en de eventuele vrijstelling die u in Nederland kunt claimen. U kunt bij ons terecht voor internationale tax advisory en compliance met geldende regelgeving.


Intellectueel Eigendomsrecht

Wij adviseren o.a. over alle aspecten van het merken- en modellenrecht. Wij houden ons bezig met verkrijgingsprocedures, onderhandelingen en opstellen van overdrachts- en licentie-overeenkomsten. Wij bieden geÔntegreerde oplossingen voor intellectueel eigendoms- en fiscale aspecten in internationale herstructureringen. Erkende merkengemachtigden zijn lid van de beroepsvereniging Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM).

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur
BMM Certified Trade Mark Attorney

Lees ook


Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht


Actueel
Companies Act 2006: Wijziging van het vennootschapsrecht.


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Voordelen Holding

Kies optimaal rendement en fiscaal voordeel met een holdingstructuur