Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Rechtsgebieden

Hieronder geven wij onze fiscale en juridische kerndisciplines weer:


Tax

Wij adviseren over internationale belastingverdragen en het voorkomen van dubbele belastingheffing als u activiteiten buiten Nederland verricht, over vraagstukken van vestiging in het buitenland, en het besparen van belasting op buitenlandse activiteiten. Wij kunnen u in internationale trajecten ondersteunen en geven advies over de belastingheffing in het buitenland en de eventuele vrijstelling die u in Nederland kunt claimen. U kunt bij ons terecht voor internationale tax advisory, btw-planning, transfer pricing en compliance met geldende regelgeving. Wij procederen in cross-border of complexe en omvangrijke belastingdossiers, in bezwaar, (hoger) beroep, en cassatie.


Corporate (Re)Structuring

Vanouds heeft ons kantoor een sterke achtergrond in het rechtspersonen- en vennootschapsrecht, waarbij vraagstukken van de rechtsvorm van de onderneming, holdingstructuren, bestuurders- en concernaansprakelijkheid, risicobeperking, en fusie en overname een vooraanstaande rol spelen bij de strategiebepaling voor ondernemers en organisaties. Vanuit de nauwe samenwerking met de andere disciplines betrekt INCVRIA bij het realiseren van doelstellingen voor cliŽnten intern kennis op terreinen als nationaal en internationaal belastingrecht, en IE-recht.


CommerciŽle contracten

Wij adviseren u bij het opstellen, beoordelen, onderhandelen van verschillende soorten commerciŽle contracten. Zo kunnen wij een internationale joint venture overeenkomst opstellen, of een contract beoordelen op innerlijke consistentie om uitlegdiscussies te voorkomen. Bij de formulering van bepalingen houden wij rekening met de verdeling van risico's en kans op procedures. Medewerkers zijn lid van de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA).


Intellectueel Eigendomsrecht

Wij adviseren o.a. over alle aspecten van het merken- en modellenrecht. Wij houden ons bezig met verkrijgingsprocedures, onderhandelingen en opstellen van overdrachts- en licentie-overeenkomsten. Wij bieden geÔntegreerde oplossingen voor intellectueel eigendoms- en fiscale aspecten in internationale herstructureringen. Erkende merkengemachtigden zijn lid van de beroepsvereniging Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM).

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht


BTW-nummers checken

VerifiŽer online de geldigheid van BTW-nummers


Tax Advisory

Fiscaal optimaliseren bij internationaal ondernemen