Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Legal Opinion nodig?

Bij de oprichting van een BV, een fusie of aandelenoverdracht, of andere transactie, waarbij een buitenlandse vennootschap is betrokken die naar een ander recht is opgericht - bijvoorbeeld als oprichter, aandeelhouder, bestuurder, koper, of verkoper - kan de notaris om een Legal Opinion, ook wel Counsel Statement of Authority Statement (Bevoegdheidsverklaring) vragen. De Legal Opinion wordt opgesteld in de Engelse taal, geeft een juridisch oordeel over een bepaalde rechtstoestand of concrete rechtsverhouding, en wordt in de praktijk in de meeste gevallen afgegeven door een advocaat gevestigd in de andere jurisdictie.


Op verzoek notaris

In de Nederlandse opiniepraktijk is een notaris vaak de ontvanger van de opinion. De opinion kan bijvoorbeeld zien op de bevoegdheid van de rechtspersoon of vennootschap tot het aangaan en nakomen van de transactie die aan de orde is, of de vertegenwoordigingsbevoegdheid van bestuurders. Wij kunnen de Legal Opinion voor u (doen) opstellen en ondertekenen in de belangrijkste jurisdicties.


Snelle service

Wij kunnen de Legal Opinion, bestemd voor het internationale rechts- en handelsverkeer, voor u (doen) opstellen en u begeleiden bij het bepalen van de inhoud, in samenspraak met uw notaris. De levertijd is ongeveer 2 - 5 werkdagen. Neemt u contact met ons op om uw situatie voor te leggen.

offertebutton_255

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


Joint Venture

Samenwerking goed regelen


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


BTW-nummers checken

Verifiëer online de geldigheid van BTW-nummers


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister