Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Btw-service in 50 landen

Na uw internationale btw-registratie kunnen wij u ondersteunen met uw btw-aangiften in meer dan 50 landen, waaronder de Lidstaten van de EU, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland. De nationale btw-regels, tarieven en vrijstellingen verschillen per land.

Btw is bij uitstek een Europese belasting. Zo'n 80 tot 90% van de regelgeving is geharmoniseerd. Het resterende gedeelte kunnen lidstaten zelf invullen. Wij dragen zorg voor uw aangiften in samenwerking met uw accounts team en onze internationale en lokale partners. U kunt gebruik maken van onze telefonische en online support en wij houden u op de hoogte van wijzigingen die van belang zijn voor uw onderneming. Bij audits en fiscale controles kunnen wij u verdere services verlenen.


Internationale btw-aangifte

Het btw-aangifteproces in de verschillende EU Lidstaten kan complex en tijdrovend zijn, en zekere risico’s met zich mee brengen. Wij bieden een betrouwbare oplossing aan om voor uw organisatie alle btw-aangifteverplichtingen te verzorgen in andere Europese landen. Wij kunnen uw btw-aangiftes in de verschillende Europese lidstaten tijdig indienen die voldoen aan alle Europese regels. Nieuwe btw-tarieven en aangifteformats worden automatisch voor u bijgehouden. Voor uw aangifteverplichtingen en uw vragen kunt u steeds terecht bij een vast aanspreekpunt. Wij kunnen u ondersteunen bij fiscale controles of audits en Intrastat reporting (vraag naar de voorwaarden). U kunt onze aangifte service online bestellen, telkens voor een periode van 12 maanden per land.

U ontvangt de volgende services:

  • Digitale btw-aangifte
  • Btw-aangiften (maandelijks, per kwartaal)
  • E-mail notificatie
  • Kwaliteits- en compliance controle
  • NIF en NIE aanvragen (Spanje)
  • Fiscale ondersteuning
  • F22 btw certificaat (Duitsland)
  • Dedicated account manager
  • Telefonische ondersteuning ma-vrij 9-18 uur

offerte_button_153_01

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Online registratie

Ontvang uw gegevens per sms


Aandeelhouderscontract

Afspraken tussen aandeelhouders contractueel vastleggen