Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Internationale structuur?

Overweegt u een buitenlandse vennootschap op te richten voor het houden van een activum of asset protection, of voor de grensoverschrijdende activiteiten van uw bedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in grensoverschrijdende (her)structureringen, waaronder grensoverschrijdende holdingstructuren, joint ventures, fusies, splitsingen, en omzettingen.

Bij internationale structureringen besteden wij aandacht aan verschillende belastingmiddelen, waaronder bronbelasting, BTW, fiscale stimulansen, vrijstelling en verrekening, toepassing van belastingverdragen, Europese Richtlijnen, jurisprudentie, en anti-misbruikregels.


Optimalisatie fiscale positie

Fiscale planning helpt de cumulatieve impact van belastingen te verminderen in vergelijking met de afzonderlijke heffing in de verschillende landen bij grensoverschrijdende activiteiten en transacties. Doel is om de passieve inkomsten tegen minimale kosten en risico’s te ontvangen. Fiscale planning is van essentieel belang bij bedrijfsvestiging in andere landen om de verstoringen die ontstaan door het gebrek aan harmonisatie van de nationale belastingstelsels te elimineren of te verminderen. Tax planning vereist specialistische kennis van de belastingwetten en -praktijken in verschillende jurisdicties en de bijbehorende belastingverdragen.


Internationale Holding of Joint Venture

Wij kunnen u van dienst zijn bij de structurering van internationale (asset) Holding, IP en groepsvennootschappen (o.a. UK, Zwitserland, Ierland, Spanje) als essentieel onderdeel van uw internationale vennootschapsstructuur en internationale planning. Wij adviseren over de invloed van OESO BEPS (2.0), MLI (MAP/PPT) en EU ATAD II op de implementatie van Holdingvennootschappen, en ontwikkelingen zoals Pillar II, conditionele bronheffing op dividend, en bijvoorbeeld de betekenis voor structurering van HR 16-07-2021, ECLI:NL:HR:2021:1152 (Hunkemöller-zaak, Hunkemöllerarrest). Wij kunnen de impact van andere nationale, en internationale wet- en regelgevende ontwikkelingen toelichten, de jurisprudentie, en de basisprincipes voor fiscale planning, de meest voorkomende anti-misbruikregels, potentiële risico's bij de implementatie in kaart brengen, en verlenen transfer pricing advisory services.


Hiermee kunnen wij u helpen:

  • adviseren over internationale Holding- en groepsvennootschappen
  • oprichten ltd, llc, llp, joint venture
  • begeleiding van aandelentransacties
  • advies over en implementatie van (grensoverschrijdende) juridische fusies, joint ventures, splitsingen en internationale structuren
  • identificeren van uitdagingen in verband met BEPS, MLI en ATAD
  • doen van haalbaarheidsonderzoeken en opstellen businesscases

bel-direct

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Online aanbieding: LTD

Online oprichting LTD met 20% korting


Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht