Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Btw-service in 50 landen

Na uw internationale btw-registratie kunnen wij u ondersteunen met uw btw-aangiften in meer dan 50 landen, waaronder de Lidstaten van de EU, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Zwitserland. De nationale btw-regels, tarieven en vrijstellingen verschillen per land.

Btw is bij uitstek een Europese belasting. Zo'n 80 tot 90% van de regelgeving is geharmoniseerd. Het resterende gedeelte kunnen lidstaten zelf invullen. Wij dragen zorg voor uw aangiften in samenwerking met uw accounts team en onze internationale en lokale partners. U kunt gebruik maken van onze telefonische en online support en wij houden u op de hoogte van wijzigingen die van belang zijn voor uw onderneming. Bij audits en fiscale controles kunnen wij u verdere services verlenen.


Internationale btw-aangifte

Het btw-aangifteproces in de verschillende EU Lidstaten kan complex en tijdrovend zijn, en zekere risicoís met zich mee brengen. Wij bieden een betrouwbare oplossing aan om voor uw organisatie alle btw-aangifteverplichtingen te verzorgen in andere Europese landen. Wij kunnen uw btw-aangiftes in de verschillende Europese lidstaten tijdig indienen die voldoen aan alle Europese regels. Nieuwe btw-tarieven en aangifteformats worden automatisch voor u bijgehouden. Voor uw aangifteverplichtingen en uw vragen kunt u steeds terecht bij een vast aanspreekpunt. Wij kunnen u ondersteunen bij fiscale controles of audits en Intrastat reporting (vraag naar de voorwaarden). U kunt onze aangifte service online bestellen, telkens voor een periode van 12 maanden per land.

U ontvangt de volgende services:

  • Digitale btw-aangifte
  • Btw-aangiften (maandelijks, per kwartaal)
  • E-mail notificatie
  • Kwaliteits- en compliance controle
  • NIF en NIE aanvragen (Spanje)
  • Fiscale ondersteuning
  • F22 btw certificaat (Duitsland)
  • Dedicated account manager
  • Telefonische ondersteuning ma-vrij 9-18 uur

offerte_button_153_01

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


BTW-nummers checken

VerifiŽer online de geldigheid van BTW-nummers


Rechtsvormen

Wat zijn rechtsvormen en rechtspersonen?


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Voordelen Holding

Kies optimaal rendement en fiscaal voordeel met een holdingstructuur