Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Internationaal btw-nummers aanvragen

Een van de actiepunten uit het Tax Action Plan van 15 juli 2020 is het realiseren van één btw-registratie geldig voor de gehele EU. Daarvan is op dit moment nog geen sprake. Indien u internationaal B2B onderneemt of bijvoorbeeld e-commerce ondernemer bent op een Online Marktplaats (OMP) kunt u te maken krijgen met btw regels van andere landen. Het kan nodig zijn dat u in een andere lidstaat van de EU een btw-nummer dient aan te vragen.


Btw-registratie in meer dan 50 landen

Wij kunnen uw btw nummer aanvragen in meer dan 50 landen waaronder alle Lidstaten van de EU. U kunt dit hieronder bestellen. Wij kunnen tevens de btw-registratie verzorgen in Europese landen buiten de EU, zoals bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, en Zwitserland (vraag naar de voorwaarden). Hierbij maken wij gebruik van ons internationale btw-netwerk. Wij nemen uw zorg uit handen. In de regel dient een aanvraagformulier voor btw-registratie te worden ingediend met bijlagen. In veel gevallen is het aanvraagformulier opgemaakt in de taal van het land. Wij kunnen u adviseren over de lokale regelgeving en compliance, EORI registratie, de Brexit, en andere relevante onderwerpen in de verschillende jurisdicties. In een aantal gevallen dient u te beschikken over een fiscaal vertegenwoordiger in het betreffende land.


Online btw-registratie (EU)

U kunt uw btw-registratie hieronder online bestellen. Per land kunnen de door u te overleggen documenten verschillen. Wij kunnen u hierin begeleiden. Het verkrijgen van het btw nummer neemt gemiddeld tussen de 4 en 8 weken in beslag, afhankelijk van het land van aanvraag. Wij kunnen tevens de aangiften btw voor u indienen. Daarvoor werken wij samen met lokale partners. Neem contact met ons op indien u informatie wenst over onze btw-aangifte services, Intrastat, opgaaf ICP, of over fiscale vertegenwoordiging voor uw internationale btw compliance.


Bestellen :

 
Btw-registratie (EU)
499,00
 
 
Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


Online aanbieding: LTD

Online oprichting LTD met 20% korting


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Online registratie

Ontvang uw gegevens per sms


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister