Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Vastgoed

Wij adviseren over vastgoedtransacties en staan nationale en internationale partijen bij in alle juridische en fiscale aspecten. Wij begeleiden cliŽnten vanaf de due diligence tot de uiteindelijke eigendomsoverdracht in een veranderende vastgoedmarkt, bij een toenemende krapte op de woning- en kantorenmarkt, veranderingen op de retailmarkt, gevolgen van de Brexit, en groeiende aandacht voor de omgeving.


Privaatrecht en fiscaal recht

Wij beschikken over ruime ervaring met de advisering over vastgoedtransacties, vernieuwbouw- en transformatietrajecten, omzet- en overdrachtsbelastingproblematiek, het opzetten van (internationale) vastgoed- en privacystructuren, investeringsfondsen, vastgoed CV's, aankoop en verkoop van vastgoedportefeuilles, het opstellen, beoordelen en onderhandelen van vastgoedcontracten zoals samenwerkings-, exploitatie-, aannemings-, (turnkey) koopovereenkomsten, vendor due diligence rapportage, optimalisatie van de fiscale positie. Wij adviseren over overdrachts- en omzetbelasting, IB en Vpb, OZR, vastgoedfaciliteiten zoals de fiscale renteaftrek, innovatiebox, BOR/BOF, lokale heffingen, gebiedsontwikkeling, compliance issues, huur en verhuur, en vertegenwoordigen cliŽnten bij fiscale geschillen.


Praktijkgroep Vastgoed

Medewerkers van de Praktijkgroep Vastgoed beschikken over diepgaande en multidisciplinaire kennis van alle civiel- en fiscaalrechtelijke aspecten. Wij werken voor particulieren, ondernemingen, beleggers, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, aannemers en zorginstellingen. Onze core business bestaat uit koop, verkoop, en levering van onroerende zaken, huur en verhuur van bedrijfsruimte of woonruimte, functieverandering, due diligence onderzoeken, en project- en gebiedsontwikkeling. Neemt u contact met ons op om uw situatie voor te leggen.

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


SPF

Voor Estate Planning, Asset Protection, en holdingactiviteiten


Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister