Incuria - Oprichten van LTD en BV - Ondernemingrecht - Merkrecht


Internationaal btw-nummers aanvragen

Een van de actiepunten uit het Tax Action Plan van 15 juli 2020 is het realiseren van één btw-registratie geldig voor de gehele EU. Daarvan is op dit moment nog geen sprake. Indien u internationaal B2B onderneemt of bijvoorbeeld e-commerce ondernemer bent op een Online Marktplaats (OMP) kunt u te maken krijgen met btw regels van andere landen. Het kan nodig zijn dat u in een andere lidstaat van de EU een btw-nummer dient aan te vragen.


Btw-registratie in meer dan 50 landen

Wij kunnen uw btw nummer aanvragen in meer dan 50 landen waaronder alle Lidstaten van de EU. U kunt dit hieronder bestellen. Wij kunnen tevens de btw-registratie verzorgen in Europese landen buiten de EU, zoals bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, en Zwitserland (vraag naar de voorwaarden). Hierbij maken wij gebruik van ons internationale btw-netwerk. Wij nemen uw zorg uit handen. In de regel dient een aanvraagformulier voor btw-registratie te worden ingediend met bijlagen. In veel gevallen is het aanvraagformulier opgemaakt in de taal van het land. Wij kunnen u adviseren over de lokale regelgeving en compliance, EORI registratie, de Brexit, en andere relevante onderwerpen in de verschillende jurisdicties. In een aantal gevallen dient u te beschikken over een fiscaal vertegenwoordiger in het betreffende land.


Online btw-registratie (EU)

U kunt uw btw-registratie hieronder online bestellen. Per land kunnen de door u te overleggen documenten verschillen. Wij kunnen u hierin begeleiden. Het verkrijgen van het btw nummer neemt gemiddeld tussen de 4 en 8 weken in beslag, afhankelijk van het land van aanvraag. Wij kunnen tevens de aangiften btw voor u indienen. Daarvoor werken wij samen met lokale partners. Neem contact met ons op indien u informatie wenst over onze btw-aangifte services, Intrastat, opgaaf ICP, of over fiscale vertegenwoordiging voor uw internationale btw compliance.


Bestellen :

 
Btw-registratie (EU)
499,00
 
 
Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur

Lees ook


Online Handelsregister

Zoek hier in het Engels handelsregister


Rechtsvormen

Wat zijn rechtsvormen en rechtspersonen?


Online registratie

Ontvang uw gegevens per sms


Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht