Internationaal Ondernemingsrecht & Tax

INCVRIA is een corporate nichekantoor gespecialiseerd in (EU & Internationaal) Ondernemings- en Belastingrecht. Wij leggen ons binnen deze niche volledig toe op vijf rechtsgebieden:

Onze praktijkvoering is deels gedigitaliseerd om de levering van diensten te optimaliseren. Verschillende juridische en fiscale diensten kunnen op onze website tegen vaste tarieven online worden besteld.


Adviseren van Ondernemers en Corporates

Wij adviseren ondernemers, familiebedrijven en corporates over de structurering en herstructurering van (internationale) ondernemingen, en daarmee verband houdende (post-BEPS, MLI en EU ATAD) implementatie en compliance, om een gewenste juridische en fiscale optimalisatie, bedrijfsopvolging, buitenlandse vestiging, vereenvoudiging of kostenbesparing te realiseren. Daarnaast begeleiden wij grensoverschrijdende transacties, en treden wij op voor cliŽnten in Fiscale (o.a. cassatieprocedures), en internationale CommerciŽle Arbitrage procedures. Als adviseur van ondernemers, CFO's en managementteams op het gebied van internationale Corporate (Re)Structuring, Contractuele Samenwerkingsvormen, Joint Ventures, Distributie en Agentuur, Transfer Pricing (TP), BTW, Fiscale procedures, International Commercial Arbitration, en internationale transacties tussen gelieerde vennootschappen, beschikken wij op diverse fiscale en juridische terreinen over specialistische kennis. Wij geven advies over Europese en internationale regelgeving, en maken analyses voor Corporate Tax Planning en Cross-Border transacties op basis van belastingverdragen en EU Richtlijnen. Onze Trademark Attorneys beheren de merken- en modellenportfolio's van een groeiend aantal internationale cliŽnten.


Onze cliŽnten

Onze internationale cliŽntenportefeuille bestaat uit HNWIs, advocaten- en accountantskantoren (o.a. 'Big Four' en 'Next Five'), belastingadviseurs, bestuurders en commissarissen, non-profit instellingen, familiebedrijven, en nationale en multinationale (beursgenoteerde) bedrijven in verschillende sectoren, en overheden. Ook kleine ondernemers, zzp'ers, en innovatieve start-ups maken gebruik van onze dienstverlening.


Hiermee kunnen wij u helpen

Als kennisorganisatie ondersteunen wij cliŽnten met de volgende services:


Onze mensen en Beroepsorganisaties

Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties:

  • Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA)
  • Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM)
  • Vereniging voor Belastingwetenschap
  • Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)

Medewerkers zijn afkomstig van grote advocaten- en accountantskantoren en alumni van vooraanstaande internationale onderwijs- en researchinstituten: o.a. Grotius Academie (specialisatie-opleidingen Vennootschapsrecht, Internationaal Contractenrecht), International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD), University of London (Queen Mary, King's College London).


Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij AIG Europe Limited (Boulevard 216 - 218, 2909 LK Capelle aan den IJssel) met een dekking (onder toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden) van maximaal euro 1.000.000 per aanspraak en maximaal euro 2.000.000 per verzekeringsjaar (met een eigen risico van euro 2.500 per aanspraak).

Neemt u contact met ons op voor informatie over onze diensten.

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur
BMM Certified Trade Mark Attorney

Lees ook


Tax Advisory

Fiscaal optimaliseren bij internationaal ondernemen


BTW-nummers checken

VerifiŽer online de geldigheid van BTW-nummers


SSL beveiligd bestellen

Uw online bestelling via een beveiligde verbinding


Voordelen Holding

Kies optimaal rendement en fiscaal voordeel met een holdingstructuur