Internationaal Belastingrecht | Ondernemingsrecht

INCVRIA is een corporate nichekantoor gespecialiseerd in Internationaal & Europees Belastingrecht en Ondernemingsrecht. Wij voeren een geÔntegreerde civiele en fiscale praktijk in cross-border of complexe ondernemingsvraagstukken. In Tax en IP Disputes opereren wij vaak in de top van de markt. Onze medewerkers zijn erkend als specialisten op het gebied van corporate structuring en tax litigation.


Internationale (her)structurering en btw-advies

Wij adviseren CFOs, bestuurders, familiebedrijven en corporates over de internationale (her-)structurering van hun onderneming, en daarmee verband houdende (post-BEPS, MLI en EU ATAD) implementatie en compliance, om een gewenste juridische en fiscale optimalisatie, bedrijfsopvolging, buitenlandse vestiging, vereenvoudiging of kostenbesparing te realiseren. Tevens begeleiden wij grensoverschrijdende transacties. Wij beschikken op diverse fiscale en juridische terreinen over specialistische kennis, en maken analyses voor corporate tax en btw-planning bij internationaal ondernemen op basis van belastingverdragen, nationale regelingen, en Europees recht.


Onze cliŽnten

Onze cliŽntenportefeuille bestaat uit nationale en internationale bedrijven, ondernemers, investeerders, familiebedrijven, en advocaten- en accountantskantoren (o.a. 'Big Four' en 'Next Five').


Services

Als kennisorganisatie ondersteunen wij cliŽnten met de volgende services:


Onze mensen en Beroepsorganisaties

Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties:

  • Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA)
  • Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM)
  • Vereniging voor Belastingwetenschap
  • Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)

Medewerkers zijn afkomstig van grote advocaten- en accountantskantoren en alumni van vooraanstaande internationale onderwijs- en researchinstituten: o.a. Grotius Academie (specialisatie-opleidingen Vennootschapsrecht, Internationaal Contractenrecht), International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD), University of London (Queen Mary, King's College London).


Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij AIG Europe Limited (Boulevard 216 - 218, 2909 LK Capelle aan den IJssel) met een dekking (onder toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden) van maximaal euro 1.000.000 per aanspraak en maximaal euro 2.000.000 per verzekeringsjaar (met een eigen risico van euro 2.500 per aanspraak).

Neemt u contact met ons op voor informatie over onze diensten.

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur
BMM Certified Trade Mark Attorney

Lees ook


BTW-nummers checken

VerifiŽer online de geldigheid van BTW-nummers


Online registratie

Ontvang uw gegevens per sms


LTD by guarantee

Beperkt aansprakelijk zonder DGA salaris


Keuze handelsnaam

Is mijn handelsnaam nog beschikbaar?