Internationaal Belastingrecht | Ondernemingsrecht

INCVRIA is een corporate nichekantoor gespecialiseerd in Internationaal en Europees Belastingrecht en Ondernemingsrecht. Wij voeren een geÔntegreerde civiele en fiscale internationale advies-, transactie-, en procespraktijk met een focus op:

Onze praktijkvoering is deels gedigitaliseerd om de levering van diensten te optimaliseren. Een aantal juridische en fiscale diensten kunnen op onze website tegen vaste tarieven online worden besteld.


Corporate (Re)Structuring en (internationaal) Btw-advies

Wij adviseren ondernemers, familiebedrijven en corporates over de structurering en herstructurering van (internationale) ondernemingen, en daarmee verband houdende (post-BEPS, MLI en EU ATAD) implementatie en compliance, om een gewenste juridische en fiscale optimalisatie, bedrijfsopvolging, buitenlandse vestiging, vereenvoudiging of kostenbesparing te realiseren. Daarnaast begeleiden wij grensoverschrijdende transacties, en treden wij op voor cliŽnten in Fiscale (o.a. cassatieprocedures), en internationale CommerciŽle Arbitrage procedures. Als adviseur van ondernemers, CFO's en managementteams op het gebied van internationale Corporate (Re)Structuring, M&A, VAT compliance, Contractuele Samenwerkingsvormen, Joint Ventures, Distributie en Agentuur, Transfer Pricing (TP), BTW, Fiscale procedures, International Commercial Arbitration, en internationale transacties tussen gelieerde vennootschappen, beschikken wij op diverse fiscale en juridische terreinen over specialistische kennis. Wij geven advies over Europese en internationale regelgeving, en maken analyses voor Corporate Tax en VAT Planning en Cross-Border transacties op basis van belastingverdragen, de verschillende nationale regelingen, en Europees recht. Onze Trademark Attorneys beheren de merken- en modellenportfolio's van een groeiend aantal internationale cliŽnten.


Onze cliŽnten

Onze groeiende internationale cliŽntenportefeuille bestaat uit ondernemers, corporates, non-profits, familiebedrijven, en advocaten- en accountantskantoren (o.a. 'Big Four' en 'Next Five').


Hiermee kunnen wij u helpen

Als kennisorganisatie ondersteunen wij cliŽnten met de volgende services:


Onze mensen en Beroepsorganisaties

Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties:

  • Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA)
  • Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM)
  • Vereniging voor Belastingwetenschap
  • Vereniging voor Bestuursrecht (VAR)
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)

Medewerkers zijn afkomstig van grote advocaten- en accountantskantoren en alumni van vooraanstaande internationale onderwijs- en researchinstituten: o.a. Grotius Academie (specialisatie-opleidingen Vennootschapsrecht, Internationaal Contractenrecht), International Bureau of Fiscal Documentation (IBFD), University of London (Queen Mary, King's College London).


Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij AIG Europe Limited (Boulevard 216 - 218, 2909 LK Capelle aan den IJssel) met een dekking (onder toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden) van maximaal euro 1.000.000 per aanspraak en maximaal euro 2.000.000 per verzekeringsjaar (met een eigen risico van euro 2.500 per aanspraak).

Neemt u contact met ons op voor informatie over onze diensten.

Vragen over LTD oprichten - Bellen van 9.00 tot 18.00 uur
BMM Certified Trade Mark Attorney

Lees ook


CV als Rechtsvorm
Lees meer over de Commanditaire Vennootschap

Aandeelhouderscontract
Afspraken tussen aandeelhouders contractueel vastleggen

Aandelenkapitaal

Maatschappelijk en geplaatst kapitaal, aandelenuitgifte en overdracht


Keuze handelsnaam

Is mijn handelsnaam nog beschikbaar?